Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szukam telefonu do 400zł .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam telefonu do 400zł z Androidem.

Musi być z dotykowy z rozsuwaną klawiaturą fizyczną. (coś w podobie do NOKIA E7 tylko że z Androidem)

Musi głośno odtwarzać muzykę i ma mieć dobre parametry do gier żeby się nie zacinały.

//ref

Opublikowano

Nowy czy używany?

Najlepiej żeby był nowy, ale może być też trochę używany ale żeby było

wszystko w zestawie (słuchawki, gwarancja, ładowarka, kabel USB itp.)

//ref

Opublikowano

Za to co masz z tymi wymaganiami to jedyne samsung galaxy 551.

Htc chacha może zlbacz?

HTC ChaCha nie.

A byłoby coś podobnego do Xperi Mini Pro (sk17i) tylko że z większym wyświetlaczem?

//ref

Opublikowano

Żeby był podobny Xperi Mini Pro (sk17i) ,ale wyświetlacz miał większy i żeby miał takie same lub większe parametry jak Xperia mini pro.

//ref

Opublikowano

lol chcesz jakiś szmelc do 400 zł który będzie rozsuwany z QWERTY i ma super odtwarzac gry i glosno muzyke xD i moze frytki do tego? na ch** Ci ta QWERTY? przecież ekranowa QWERTY imho jest 1000x lepsza ...

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

lol chcesz jakiś szmelc do 400 zł który będzie rozsuwany z QWERTY i ma super odtwarzac gry i glosno muzyke xD i moze frytki do tego? na ch** Ci ta QWERTY? przecież ekranowa QWERTY imho jest 1000x lepsza ...

To podaj jakiś telefon do 400 zł dotykowy, bez qwerty rozsuwanej, z bardzo dobrymi parametrami (takimi jak w xperi mini pro a nawet lepszymi), który głośno odtwarza muzykę i ma duży ekran.

//ref

Opublikowano

To podaj jakiś telefon do 400 zł dotykowy, bez qwerty rozsuwanej, z bardzo dobrymi parametrami (takimi jak w xperi mini pro a nawet lepszymi), który głośno odtwarza muzykę i ma duży ekran.

w tych czasach w polsce za 400 zł to moze cegłofon nokia asha dorwiesz :D 400 zł to w mojej opinii kompletnie za mało na dobry telefon, po co Ci tel który głośno odtwarza muzyke? w sensie przez głosnik? potrzeba szpanu na dzielni czy w gimbazie rapsem? wystarczy ze na sluchawkach bedzie mocny a zawsze mozna sie pobawic jakims programem... za 400 zł 4,3 calowca nie oczekuj chyba ze kupisz rozwalony telefon jakis :D za 600 zł moze Galaxy S II dorwiesz (używke) a z 4.1.2 to już koks(wiem, bo miałem ale sprzedalem, bo po co mi 2)

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Desire Z

Świetny telefon, lepszy od tej xperi.

Ale czy klawiaturka jest ci na prawdę potrzebna ? :)

Galaxy S

Jeszcze lepszy, świetne wsparcie za xda, ekran i procesor.

Nexus S

Wersja od googla, ma oficjalnego jelly bean

Starczy poszukać :)

Opublikowano

Jeżeli zrezygnowałbyś z tej klawiaturki to do tej ceny można dużo kupić. Od siebię polece LWW lub jeśli znajdziesz to HTC One V.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Samsung Galaxy Pro

Najgłupszy post ever.

Pro ma ujowy procesor (nawet nie armv7), słaby ekran i kiepskie wykonanie. Do tego zerowe wsparcie na xda i brak oficjalnych aktualizacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...